Dancing With The Stars 3

Dancing With The Stars 3

Το «Dancing with the stars» έχει προβληθεί σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο (Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Κίνα, Ιταλία, Νορβηγία, Ρωσία κ.α.) όπου συνεχίζει να σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, έχει αποσπάσει 27 τηλεοπτικά βραβεία και έχει φιλοξενήσει διάσημους διαγωνιζόμενους από όλους τους χώρους: από πολιτικούς μέχρι pop stars και ολυμπιονίκες ακόμα και πιλότο της Formula 1!

Το απόλυτο κυριακάτικο dance show που σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης…για καλό σκοπό! Γιατί κάθε φορά που ένα αστέρι λάμπει στη σκηνή του Dancing With The Stars, μια ευχή βγαίνει αληθινή, αφού μέσω του MAKE A WISH (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας), πραγματοποιούνται οι μεγαλύτερες επιθυμίες παιδιών, που στηρίζει ο φιλανθρωπικός οργανισμός.

======================================

408037_10152246335075463_2083353331_n

Το 2012 ο Ηλίας συμμετείχε στο Dancing with the Star #3, με παρτενέρ την Κλώντια-Άννα Στόγια. Από το πρώτο κιόλας live, όπου συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία,  κερδίζει τις πιο θετικές εντυπώσεις και αποκάλυψε το κρυφό μέχρι τότε -ακόμα και στον ίδιο– ταλέντο του στο χορό. Μετά από 14 live στο πλατώ του dwts  φτάνει και στον τελικό, ο οποίος ήταν αμφίρροπος μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Στον τελικό, τον οποίο παρακολούθησαν πάνω από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές, μόνο στην Ελλάδα, ο Ηλίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση.